Filosofia

Especialització, cooperació i servei legal integral

La filosofia de Laporta&Arbós es basa en tres conceptes: especialització, cooperació i servei integral i eficaç al client.

Una de les nostres característiques distintives és la pràctica del Dret emmarcada en principis d’especialització i eficàcia, conjuntament amb una atenció personalitzada i integral als clients. Aquesta qualitat, sumada a la capacitat acadèmica dels nostres professionals, ha donat com a resultat el creixement i la permanència dels clients a través del temps.

Laporta & Arbós està integrat per advocats que exerceixen l’advocacia com a professió liberal, sense perdre els seus caràcters originaris per practicar-la fent servir mètodes d’organització que provenen del camp empresarial. La cooperació amb professionals economistes ha suposat l’ampliació del nostre àmbit d’actuació orientada a l’adaptació de l’assessorament i al servei a les necessitats de la societat.

La qualitat dels nostres professionals és un aspecte fonamental. Per això posem la màxima atenció en la selecció dels nostres integrants no només respecte de les seves qualitats professionals sinó també humanes. A més, fomentem el perfeccionament mitjançant l’actuació acadèmica i l’educació contínua, tant en l’àmbit nacional com internacional.